Tap i treningskamp

Tirsdagens treningsøkt mot AaFK endte i tap 1-3 etter 0-2 til pause på Color Line stadion.

AaFK var best før pause, og ledet fortjent 2-0 etter mål fra Sigurd Haugen og Niklas Castro. Tabelltoeren i OBOS-ligaen gjorde en del bytter i pausen, og vi kom bedre med i kampen deretter. De siste 35 minuttene ble en opptur med redusering fra Sondre Beite(bildet) Spillemessig en god omgang, der trener Skovdahl tar med seg mye positivt inn mot lørdagens bortekamp i Florø.

-Resultat i treningskamper er underordnet. I dag leverer vi en god andre omgang, og det skal vi ta med oss videre. Det var viktig for spillerne etter Kongsvinger-kampen, og vi viser at vi er tilbake på sporet. Et stort steg i retning av slik vi ønsker å fremstå, sier trener Renè Skovdahl.

3-1-målet ble scoret i sluttminuttene av Stryns prøvespiller Sondre Ørjasæter. BIL fikk også rullet en del på laget etter pause i en kamp som ble spilt over 2x35 minutter.

Vi manglet kaptein Emil Dahle og Juan Manuel Cordero Santana til dagens treningsøkt, men da stod flere andre frem og tok ekstra ansvar.

Lørdag klokken 14.00 venter Florø på bortebane i serierunde 22 for våre beste menn.