Tredje strake hjemme

Det ble seier 3-2 hjemme mot Arendal.

Det ble en morsom og spennende kamp i 90+8 lange tilleggsminutter hjemme mot Arendal, der vi sto igjen med alle poengene til slutt mot en god motstander.

Arendal tok ledelsen på et selvmål, før vi spiste oss mer og mer inn i kampen, og fikk en fortjent utligning fra Tobias Flem. Tross store sjanser, de største til gjestene, sto det 1-1 til pause.

Deretter fullførte vi snuoperasjonen etter et vakkert angrep, der Sam Tattum til slutt fikk være sist på ballen. Da Kristian Halvorsen var sikkerheten selv fra straffemerket i det overtida startet å rulle, trodde de fleste det var trygt å juble for seier.

Den gang ei, for Arendal fikk kranglet inn en ny redusering et minutt senere, men nærmere kom heldigvis ikke gjestene.