Juniorlaget

Årets juniorlag er eit samarbeidslag med Norborg og Harøy. Lagets trenarar er Marius Rogne og Alexander Jonassen. Marius spelar vanlegvis for Norborg/Brattvåg sitt samarbeidslag i 4. divisjon, medan Alexander spelar for Brattvåg sitt seniorlag i 2. divisjon. 4. rad: Marius Otterlei Hurlen, Daniel Forsland, Ahmad Darwish, Viktor Skuseth, Fredrik Rogne, Johan Lie, Martin Witsø og Aleksander Otterlei. 3. rad: Marius Fylling Rogne (trener), Ådne Uksnøy, Tobias Jensen, Daniel Bjørlykke, Eirik Valaker Røren, Tomas Haugen og Per Kristian Helle Hildre. 2. rad: Fredrik Hurlen, Sander Tharaldsen, Robin Bergtun, Saravin Sadasaralingam, Sander Arntsen, Adrian Bjørlykke (K), Vidar Nilsen Rogne og Siver Davik. 1. rad: Gard Rogne, Per Kristian Grytten Søvik, Eirik Vågnes, Rikard Anderson, Erling Otterlei, Anders Finnøy og Nikolai Ellingsæter. Ikkje til stades: Alexander Jonassen (trener) og Nikolai Sårheim.

• Terminliste
    Runde Dato Tid Hjemme Resultat Borte
    {[{ team.TournamentRoundNumber }]} {[{ team.MatchStartDate | jsDate | date: 'dd-MM'}]} {[{ team.MatchStartDate | jsDate | date: 'HH:mm'}]} {[{ team.HomeTeamName }]} {[{ team.HomeTeamGoals}]} - {[{ team.AwayTeamGoals }]} {[{ team.AwayTeamName }]}
Tabell