Håvard blir Brattvåg-spiller
Håvard blir Brattvåg-spiller

Håvard blir Brattvåg-spiller


Midstopper Håvard Mork Breivik har satt pen to paper på en avtale ut 2023-sesongen.

20-åringen var på utlån fra AaFK denne sesongen, men fikk beklageligvis kun 9 kamper i BIL-drakta. Etter Senja-kampen i Tromsø dro Mork Breivik på seg en lyske-skade som ødela resten av sesongen.

Trener Renè Skovdahl har likt den unge stopperen siden første trening, og er glad for å ha sikret seg Håvard Mork Breivik på fast avtale ut 2023-sesongen.

-Håvard er en spennende og moderne stopper, som passer godt inn i hvordan vi ønsker å stå fram i kamp. Han har en aggressiv spillestil, god i blokkeringer og god til å stå høyt. Vi er selvsagt veldig fornøyde med å sikre oss en ung og talentfull midtstopper som Håvard, sier Renè Skovdahl.

Dermed har både Adrian Ugelvik og Håvard Mork Breivik signert nye avtaler. De to 20-åringene er fort førstevalg på stopperplass i første treningskamp mot AaFK på nyåret.

Håvard gleder seg til å bli med på reisen videre i gult og blått.

-Jeg har hatt god utvikling under utlånet her, og lært mye av både solide medspillere og trenerteam. Dessverre ble store deler av sesongen ødelagt, men nå ser jeg fram til å ta neste steg her i Brattvåg. Det er en spillestil og treningskultur som passer meg godt. Jeg har god tro på at vi også kan utvikle oss videre som lag, og kjempe enda høyere opp på tabellen neste sesong, sier Håvard Mork Breivik.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos