Fortjent seier mot Florø - AaFK neste

Det ble seier 3-1 mot Florø, og mye positivt å ta med inn mot seriestart for trener Renè Skovdahl. Nå venter to treningskamper mot Aalesund.

Alt skjedde før pause i Eid idrettspark, der årets andre treningskamp fant sted på nøytral grunn mot PostNord-kollega Florø. Drøye fire måneder etter den forrige testen mot Molde, var det mye positivt å notere i margen for et spillesugent Brattvåg-mannskap.

Press-spillet fungerte optimalt før pause, der det offensive var toneangivende. Etter hvilen kontrollerte Brattvåg fullstending. Slapp Florø til på lite, og kom selv til farlige avslutninger. To litt forskjellige omganger, men totalen var til godt over bestått karakter.

Nykommerne Sander Lille-Løvø (bildet) og Jeppe Mogensen scoret henholdsvis 1-0 og 2-1 med Nelson sin utligning i mellom. Gard Rogne (bildet) øket til 3-1 rett før pause. Felles for trioen var at det var første mål for Brattvåg sitt PostNord-mannskap.

-Vi ser på prestasjon i treningskampene, og den er god i denne kampen. Gameplan vår fungerer godt, og vi fikk i gang alle spillerne. Det er viktig nå som kampene kommer tett som hagl fremover, sier trener Renè Skovdahl.

Nykommerne Erik Sachs og Youness Rahimi var ikke med i troppen, da de ikke fikk svar på sine siste korona-tester for å komme ut av innreisekarantene. Disse svarene vil ventelig foreligge mandag. Ellers ble Tobias Flem spart grunnet føling med en mindre skade.

AaFK neste

Opprinnelig skulle Levanger og Nardo vært de to neste motstanderne fremover på nøytral bane. Grunnet smittesituasjon i Trondheim har lagene i fellesskap valgt å droppe treningskampene for å unngå reise og eventuell eksponering for smitte.

I stedet er to kamper mot OBOS-mannskapet til AaFK avtalt. Med landslagspause er det opphold i seriespillet etter Start-kampen 30.mai og hjemmekampen mot Fredrikstad 12.juni. Dermed blir det sjanser for å holde forma ved like mot Brattvåg.

Lagene møtes torsdag 3.juni i Brattvåg og tirsdag 8.juni på et splitter nytt kunstgress på Color Line stadion.