Bortekamp i Florø
Bortekamp i Florø

Bortekamp i Florø


Lørdag klokka 14.00 spiller vi borte mot Florø

Ferden mot byen som ligger lengst vest i Norge, starter etter treningen fredag. Der blir det late fitness-tester på Emil Dahle og Juan Manuel Cordero Santana. Begge sto over treningskampen mot AaFK tirsdag, og har ellers spilt nesten hvert eneste minutt denne sesongen.

Uansett utfall der er det en solid tropp trener Renè Skovdahl tar med seg på bussen.

-Vi har konkurranse om alle plasser i laget, og har sultne spillere som vil inn å gjøre en jobb til en hver tid. Andreomgangen mot AaFK var positiv, og viste at vi var tilbake på sporet igjen. Vi gleder oss som alltid til kamp, sier Skovdahl.

Det gjenstår fem serierunder av årets sesong, og det er tett som hagl mellom fem lag i sona 4. - 8. plass på tabellen. To poeng skiller.

Florø er et lag vi har slått 3-1 i 2 kamper denne sesongen. Både i treningskampen på nøytral bane før sesongen, og i hjemmekampen 30. juni. Der scoret Sondre Beite 2 mål, og Harmohan Singh det tredje, i en kamp vi hadde flere enn nok sjanser til å score både 5 og 6 mål.

Kampen spilles på naturgress mot et hjemmelag som står med fem strake tap, og som har hatt mye marginer mot seg denne sesongen. Det er 11 poeng opp til sikker plass for Florø.

Om du ikke tar turen til Florø lørdag, kan du følge kampen direkte på smp.no. Dette betinger abonnement.


Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos