Slått ut av cupen

En jevn og tett cupkamp endte med at Eliteserielaget Kristiansund trakk det lengste strået i første runde av årets NM.

Værgudene var ikke i festhumør, og skapte alt annet enn vårstemning som ramme på hjemmekampen mot Kristiansund. Gjestene fra Nordmøre har ofte betydd cuptrøbbel for vår del, og det skulle dessverre vise seg å bli exit også denne gang.

KBK scoret på to hjørnespark før pause. I en omgang vi var best spillemessig i store deler. Et par ok sjanser kom vi også til, men ingen uttelling på tavla halvveis.

Det ble det rett før timen spilt, da Ole Sebastian Sundgot (bildet) var sist på ballen inne i feltet til gjestene. Rett etter hadde Kristian Halvorsen en treffer i tverrligger, og det skulle vise seg å bli det nærmeste vi kom 2-2. Det skal sies at KBK også var metallet unna sin tredje scoring, men at vi igjen leverte en solid omgang spillemessig.

Dermed ikke noe cup-eventyr i år, så da ser vi i stedet fram mot neste seriekamp. Det er borte mot Ørn Horten lørdag klokka 13 i Vestfold.

Lørdag 20. april kommer Notodden til Brattvåg stadion klokka 14.