Videre til 2. runde

Det ble seier 2-1 borte mot Herd i første runde av NM. Dermed ny cupkamp neste uke.

Marius Refsnes og Håkon Leine scora våre mål før pause, og det så ut til å kunne bli komfortabelt i høstværet.

Selv om Marco Priis Jørgensen måtte i aksjon på et straffespark, og Herd yppa seg vel drøyt det siste kvarteret av omgangen.

De siste 45 minutta hadde bare et mål i seg, og det var det Herd som fikk vaska fram. Innbytter Johannes Tjøstheim reduserte til 1-2 snaue halve timen før slutt.

Det ble sluttresultatet. Noe som betyr at vi er klare for 2. runde av NM som er satt opp i terminlista torsdag 1. juni. Det er en mulighet for å spille onsdag 31. mai, og vi kommer tilbake med motstander og tidspunkt så snart oppsettet er klart.

Ekstra gledelig i kveld var det å se Benjamin Fjeldsted tilbake på banen det siste kvarteret. "Benji" har mistet hele sesongoppkjøringen med sykdom, men er på vei tilbake for fullt.

Nå ser vi fram mot mandag 29. mai. 2. pinsedag. Da er Fløy motstander i serien.

Vi oppdaterte som vanlig kampen på vår twitter-konto.