Falt med flagget til topps

Snipp snapp snute så var årets cupeventyr ute, men vi var ikke langt unna å felle den regjerende cupmesteren Molde.

Guttene gav alt, skapte nok sjanser, og hadde den regjerende cupmesteren i kne to ganger. Dessverre raknet det litt i sluttminuttene, og 2-2 ble til tap 2-4.

Vi tok ledelsen etter et selvmål allerede etter 7 spilte, men Mathias Fjørtoft Løvik(Med moderlig opphav fra Fjørtofta) utligna bare noen små minutter senere. Unggutten spilte nylug aldersbestemte landskamper og ble Norgesmester for junior med Molde senest i fjor.

En av våre unggutter smalt inn ledermålet i det 37. minutt, da Tobias Flem(bildet) sendte stemninga på Brattvåg stadion opp mot skyene med sitt børseskudd fra 25 meter.

Igjen svarte Molde, der Magnus Grødem var sikkerheten selv fra straffemerket i siste spilleminutt før pause.

Etter hvilen dro Molde opp et trippelbytte, og Eliteseriens beste spiller Wolf Eikrem kom på siste 15. Gjestene byttet seg betydelig opp i kvalitet, i en omgang vi både spillemessig og sjansemessig var fullt på høyde med et av Norges beste lag om dagen.

Så raknet det dessverre i sluttminuttene, der Eirik Haugan(Med besteforeldre fra Søvika) kriget inn ledermålet etter corner. David Fofana var en av de tre Molde satte inn etter timen spilt, og spissen kontret inn 4-2 i sluttminuttene.

Da ser vi fram mot siste serierunde før sommerpausen. Det er bortekamp mot Tromsdalen søndag, der guttene reiser nordover lørdag etter ei treningsøkt på eget kunstgress. TUIL tapte 0-6 borte mot Kjelsås sist seriekamp, men slo ut Alta med 2-0 i dagens cupkamp. Tromsø-laget ligger fire poeng foran oss på tabellen.