Best i 60 minutter - tapte i Alta

Etter en målløs første omgang, tok vi ledelsen fortjent ved David Sisokko(bildet).

Det var Vestnes-gutten sitt tredje mål i BIL-drakta, men det første fra start!

Gard Rogne skjøt, og målvakta måtte gi en retur, som Sisokko var første framme på.

Dessverre endret kampen totalt karakter etter at Alta mot spillets gang utlignet i det 62. minutt ved Dahl Abelsen. Hans Nordbye snudde kampen til 2-1 for hjemmelaget, der Christian Reginussen fastsatte sluttresultatet til 3-1 fem minutter før full tid.

Vi hadde en stor dobbelsjanse i sluttminuttene etter et stangskudd fra Beite, men klarte aldri å svare Altas offensiv den siste halve timen.

Neste kamp er første runde NM borte mot Spjelkavik torsdag 19. mai klokka 18.00. Søndag 22. mai tar vi i mot Kjelsås hjemme på stadion i neste serierunde.