Skaff deg gratis billett til miljøkampen mot Eidsvold!
Skaff deg gratis billett til miljøkampen mot Eidsvold!

Skaff deg gratis billett til miljøkampen mot Eidsvold!


Med en en liten innsats for å rydde lokalmiljøet fritt for plast, skaffer du deg gratis inngang til miljøkampen mot Eidsvold Turn.

Vår generalsponsor Sparebanken Møre betaler nemlig inngangsbilletten din til hjemmekampen mot Eidsvold Turn søndag 24.oktober klokka 15.30.

Eneste betingelse er at du blir med på ryddedugnaden i fjøra tirsdag 19.oktober klokka 16.15. Oppmøtet er ved fergekaia i Brattvågen eller i fjøra på Synnaland. Vi går mot Hildre, og holder på til klokka 18. Alle spillerne i A-stallen stiller. Her er det mulig å få det sosialt og hyggelig, selv uten å være interessert i fotball. Vi stiller med containere og alt utstyr. Kulturkafeen stiller med pizzasnurrer og saft. Mat må man ha!

Miljøkampen er en nyvinning, der Brattvåg IL og Sparebanken Møre sammen ønsker å vise både samfunnsansvar og engasjement. Du støtter med andre ord både BIL og miljøet ved å delta på dugnaden tirsdag 19.oktober.

Her vil også være flere premier til breddelaga som deltar. Det kan gå på antall kilo søppel samlet eller prosentvis oppmøte til dugnaden. Her vil det komme noen overraskelser under hjemmekampen mot Eidsvold Turn 24.oktober - som er årets miljøkamp!

Vi sees vel på tirsdag ved fergekaia klokka 16.15?

PS! Husk å ta med arbeidshansker.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos