Sola kommer søndag
Sola kommer søndag

Sola kommer søndag


Med seier mot Sola søndag klokken 16.00 på Brattvåg stadion er plassen i PostNord-ligaen 100 prosent sikret for 2020-sesongen.

Håkon Leine scoret 2-2-målet sist i Arendal. Det var 21-åringens mål nummer 11, og det første siden seieren hjemme mot Hødd 10. august. 2 måneders måltørke var forbi, og spisskjempa har dermed passert scorings-saldoen fra 2018-sesongen på 10 mål.

Sami Kamel utfordrer Leine om toppscorer-tittelen. Dansken var sist på to av måla mot Arendal, og 25-åringen står dermed på 9 mål. Angriperen har for alvor funnet høstformen etter en vårsesong preget av smårusk og skader.

Formen har absolutt høyreback Patrik D. Hjelmseth også funnet. 22-åringens serveringsfot er i første klasses stand om dagen, og Hjelmseth har levert målgivende på samlebånd de siste kampene. Han ser ingen grunn til at Brattvåg ikke skal legge på til tre strake søndag hjemme mot Sola.

-Vi er i så god stim at her er ingen grunn til å stoppe opp, sier Patrik D. Hjelmseth.

Brattvåg jager sesongens lengste seiersrekke i det plassen kan berges med seier mot Sola. Sist runde var god for Brattvåg med seier i Arendal, tap for Bryne borte mot Byåsen samt at Vidar slo nettopp Sola.

Det er seks poeng til Vidar på nedrykk, men Stavanger-laget kan fort få med seg alle poengene hjemme mot ferdigspilte Levanger.

Bryne er tre poeng over strek og bak Brattvåg.

Søndag trenger vi alle mann og kvinner! Vi trenger deg på stadion for å lede guttene frem til seier med støtte fra tribunen. Søndag klokken 16. Husk fotball er best live på stadion.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos