Treningskampar for herrelaget

Det nærmar seg sesongstart, men før det så skal det spelast fleire treningskampar. Etter to kampar har Brattvåg ein siger mot Spjelkavik og uavgjort mot Aalesunds FK å sjå tilbake på. No ventar Herd, på Moa klokka 1400.

For Brattvågs assistenttrenar, Thomas Pedersen, blir det eit fyrste møte med sin gamle arbeidsgivar Herd. Herd havna sist sesong på ein 7.plass i Norsk Tipping-ligaen avd. 1. Sidan 2018 har Herd mysta nemnde Thomas Pedersen til Brattvåg og blant anna Parifat Bizoza til Raufoss. Trenarkjempa Sture Fladmark har teken over Moalaget, og vil som alltid vil dei stille eit sterkt Herdmannskap på AMFI Moa Stadion. Ta Moaturen søndag, og møt opp til kamp klokka 1400 i morgon.

Øvrige treningskampar

Fram mot seriestart vil vi møte eigne divisjonskollegar og Alexander Jonassen tidligare klubb Træff. Under er der ei oversikt over kven vi møtar og når, endringar kan forekomme. Foreløbig er det kun kampen mot Træff som ikkje har eit fastsatt klokkeslett, det vil kome, så følg med.

22. februar kl. 1530 MFK 2 – Brattvåg, Molde
1. mars kl. 1100 Internkamp, Brattvåg