Spennende keepersignering

Isak Moen Endal er siste tilskudd i årets spillerstall

21-åringen kommer fra Aksla, som er Endals barndomsklubb. Dog har Isak trent med oss i perioder de siste 18 månedene, og dette er en spiller trenerteamet har hatt på radaren lenge. Nå passet en overgang godt for både spiller og klubb, og dermed har vi sikret oss signaturen til en av Sunnmøres mest lovende keepere.

Marco Priis Jørgensen og Sondre Sødergren vil utgjøre keeperteamet sammen med Isak i årets spillerstall.

Isak ble 21 år gammel senest 16. januar, og har i flere sesonger vært rangert som et stort keepertalent. AaFK ønska sisteskansen senest for noen få sesonger tilbake, men da valgte Endal spill for Rollon i 4. divisjon i stedet.

Isak kom fra Aksla til AaFKs akademi i 2017. Deretter var han en tur innom Hødd, før det ble spill for AaFK2 i 3. divisjon. Etter en vinter med trening for AaFKs A-lag, ble det deretter Rollon før Isak igjen signerte for barndomsklubben Aksla i vinter.

Vi ønsker Isak velkommen til BIL!