Velkommen Jørgen!

Jørgen Eilertsen Fylling er enda en lokal spiller som har funnet veien til Brattvåg

23-åringen kom til BIL fra Spjelkavik 5. august, og har allerede vært involvert i fem kamptropper. Debuten kom i sluttminuttene hjemme mot Frigg, mens det ble hele andre omgangen borte mot Bærum.

Jørgen er midtbanespiller, som kan bekle flere roller. Han er opprinnelig fra Langevåg, men meldte overgang til AaFKs ungdomsavdeling som juniorspiller. Den lettbeinte teknikkeren var tidlig identifisert som et stort talent.

I tida på Color Line spilte han i hovedsak for rekruttlaget i Norsk Tipping-ligaen, men fikk også debuten for førstelaget borte mot Nest Sotra de siste 45 minuttene i OBOS-ligaen under 2018-sesongen.

Siden har Jørgen spilt for Herd og Spjelkavik i Norsk Tipping-ligaen på nivået under Brattvåg. Der har han gjort sine saker bra, og blir en spennende spiller å følge i Brattvåg-drakta.