Uavgjort mot Alta
Uavgjort mot Alta

Uavgjort mot Alta


Det endte 1-1 hjemme mot Alta etter en sen utligning fra gjestene.

Sondre Beite var tilbake i startelleveren, og markerte det med scoring etter tre minutter spill. Dessverre maktet vi ikke følge opp den heite starten, og Alta slapp inn i kampen igjen. Uten å skape det store før pause.

Der vi var nærmest 2-0, men dessverre lyktes ikke Sami Kamel alene mot Altas keeper.

Vi manglet Harmohan Singh og Agwa Obiech med skade til dagens tropp, der heller ikke Niklas Rekdal var å finne grunnet karantene for fire gule kort.

Greit nok

Vi maktet aldri å feste grepet om Alta etter hvilen, og gjestene tok i stedet mer og mer over initiativet i en ikke for velspillende kamp. Dog så det ut som vi skulle slippe unna med skrekken og metalltreffet bak Marko. Helt til på overtid. Da utlignet Alta til 1-1.

Magnus Hammerås var små marginer fra å sikre alle poengene med siste spark på ballen, men det endte uavgjort. Noe som i sum ikke var helt feil sett ut fra spill og sjanser.

En strek i regningen er at Ola Husby dro sitt fjerde gule kort, og mister neste kamp med karantene. Der er Niklas tilgjengelig igjen, og forhåpentligvis er heller ikke Aggi og Harry langt unna med sine skader.

Håvard Mork Breivik (bildet) fikk Sparebanken Møres bestemannspris. Sondre Beite fikk Njoys pris for beste enkeltmannsprestasjon.

Neste kamp er borte mot Bærum 28. august, mens vi har neste hjemmekamp søndag 4. september mot Tromsdalen.

Øvrige resultater:

Kjelsås-Bærum 1-1

Eidsvold Turn - Frigg 1-3

Hødd-Levanger 2-1

Se tabell her

Vi fulgte som vanlig kampen på twitterkontoen vår


Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos