Toppscorerne sikra tre poeng
Toppscorerne sikra tre poeng

Toppscorerne sikra tre poeng


Det ble tre fortjente poeng i årets nest siste hjemmekamp med 3-1 mot Asker

Da oppgjøret så ut til å renne ut i 1-1, kastet vi innpå Agwa Obiech og Magnus Hammerås kvarteret før slutt. Det skulle vise seg å bli en gamechanger.

David Sissoko sendte oss i ledelsen før pause etter en knallhard avslutning over hodet på Askers keeper. Han kunne fort ha scoret et til, men da dro nevnte Enock Mawete opp en kjempeparade. Samis skudd i tverrligger hadde også fortjent en bedre skjebne i en omgang vi fort kunne ha scoret mer enn det ene målet.

Asker på sin side kom ikke til på veldig mye, men Sindre Mauritz Hansen viste hvorfor han er Askers toppscorer. Mot et ryggende forsvar, fyrte han av et plassert skudd oppe i vinkelen til pauseresultat 1-1.

De siste 45 var lenge kjedelige med høy innsats hos begge lag, men så presenterte Agwa Obiech seg for Asker og publikum.

Han har vært skadeforfulgt i år, men like vell scoret ni mål i PostNord-ligaen. Det er det høyeste antallet noensinne på dette nivået for "Aggy". Den niende var 2-1-målet minuttet etter han hadde kommet på banen. En herlig kriger-scoring etter pasning fra Emil, som noterte to nye målgivende pasninger i dag.

Sami Kamel nektet å dele toppscorer-tronen med Aggy mer enn i tre minutter. Da hamret vår danske maskin inn sitt mål nummer ti, og fastsatte dermed sluttresultatet til 3-1.

Neste kamp er borte mot Eidsvold Turn søndag 9. oktober. Lørdag 15. oktober klokka 14.00 er det årets siste hjemmekamp mot selveste Hødd!

Sparebanken Møres bestemannspris gikk til David Sissoko. Han fikk også Njoys pris for beste enkeltmannsprestasjon.

Oppdatert tabell og resultater finner du her

Vi fulgte som alltid kampen på vår twitter-konto


Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos