Tapte for Eidsvold
Tapte for Eidsvold

Tapte for Eidsvold


Det ble hjemmetap 0-2 i lørdagens seriekamp mot Eidsvold Turn.

Vi fikk en dårlig start på kampen, da gjestene gikk opp i ledelsen før fire minutt var spilt. Et innlegg fra høyre mot boks møtes av Ole Andre Nesset, som stusser ballen i bue over Marko mot lengste kryss, og gjestene med en real kalddusj direkte.

Trenerteamet hadde gjort tre endringer på laget fra Asker-kampen, der Ola, Niklas og Sondre alle var ute. De ble erstattet av Adonis, Sam og Thomas.

Vi har ballen mye egentlig i hele kampen, men det er Eidsvold som kommer til de farligste sjansene - med noen få unntak. Etter snaue kvarteret redder Marko strålende med føttene alene mot Jørgen Kolstad. Rett etter at Agwa har hatt en god dobbelsjanse for oss.

Omgangen ebbet ut med det ene målet, og vi byttet inn på Sondre for Thomas i pausen.

De siste 45 var lik de første i ballinnehav og sjanseproduksjon, men igjen var det kun gjestene som fikk hull på byllen. Herman Henriksen fyrte av fra 20 meter rett før full tid til 2-0. Det ble også sluttresultatet.

I serierunde 6 skal vi spille mot Alta borte lørdag 14. mai. Deretter starter NM-eventyret borte mot Spjelkavik fem dager senere, før vi tar i mot Kjelsås i neste hjemmekamp søndag 22. mai klokka 15.00

Øvrige resultat:

Bærum-Alta 2-1

Gjøvik-Lyn - Ull/Kisa 4-0

Træff - Levanger 1-3


Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos