Solid seier i Oslo!
Solid seier i Oslo!

Solid seier i Oslo!


Årets første bortepoeng kom i en imponerende 2-1-seier borte mot VIF2.

Alle gode ting ble syv for Brattvåg, der VIF2 ble slått 2-1 på Intility Arena mandag ettermiddag. Det var årets første bortepoeng, og samtidig veldig viktige i kampen mot nedrykk.

Tabellen ser du her

Det var samtidig Stian Aarønes Holte sin debut i gult og blått etter låneoppholdet fra AaFK. Midstopperen gjorde en bunnsolid kamp i spann med Håvard Mork Breivik som stopperpar. Gutta er begge født på 2000-tallet og er 40 år til sammen!

For å toppe en solid debut, sendte like godt Stian oss i ledelsen etter corner i det ellevte spilleminutt. Ikke med hodet, men med høyreslegga. Etter å ha sendt Seedy Jatta langt opp i pølseboden med en vending få midtstoppere viser ofte i kamp.

Vi kom til en rekke tunge avslutninger og sjanser, så det var lite å si på pauseledelse 1-0.

Etter hvilen fortsatt guttene i samme spor, og Agwa Obiech erstattet en god Magnus Hammerås etter knappe timen. Aggy gjorde som mot Bærum. Åtte minutter senere var han sist på ballen, der alle trodde Sondre Beite var målscoreren.

På overtid reduserte Jacob Eng etter corner, men særlig spennende ble det aldri.

En fortjent seier, som vi som vanlig oppdaterte på twitter

Søndag 7. august klokken 13:00 er Frigg gjester på Brattvåg stadion. Da trenger guttene din støtte fra tribunen i jakten på revansje for 0-3-tapet i Oslo under vårsesongen. I potten ligger det også tre meget viktige poeng.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos