Sami-dobbel, magi fra Emil og fantastisk laginnsats!

En kruttsterk hjemmeseier 4-2 mot opprykksjagende Ullensaker/Kisa ble utbyttet for de som fant veien til Brattvåg stadion rett etter kirketid søndag.

Hvilken deilig opptur etter noen sure uker det skulle vise seg å bli, og det var faktisk helt fortjent at vi tok alle tre poeng mot opprykkssatsende Ullensaker/Kisa. Som rykka ned fra OBOS sist sesong.

Sami Kamel fikk en smal oppgave med å styre inn 1-0, etter at Emil hadde heada ballen mot gjestenes sine nettmasker.

Vår eminente kaptein var banens beste spiller, men vi måtte se gjestene utligne rett før pause etter et hjørnespark. Ole Sebastian Sundgot sørget for 1-1 til hvilen.

Etter pause sender Harry oss i ledelsen med et lumpeaktig skudd fra utenfor boksen. Ballen spretter inn borte ved stolperota, etter at Emil igjen var nest sist på kula.

Sami setter inn en retur fra keeper etter at Agwa har skutt, og det er samtidig hans niende mål for sesongen. Moro for Sami med to mål i dag. Det var høstsesongens to første for vår målfarlige midtbanemann etter at han ble skadd i en treningskamp i sommerpausen.

Viktig seier

Så reduserte Ullensaker/Kisa nesten direkte etter et innlegg mot boksen vår, der innbytteren Mathias Sundberg styrer inn 2-3.

Spenningen levde til tre minutter på overtid. Niklas Rekdal leverte en strålende gjenvinningsjobb, og vant ballen inne på vår banehalvdel. Han satte opp Emil, som på brilliant vis vridde spillet tversover til Sami. Dansken fant Agwa på blank kasse, og Midsunds store sønn gjorde ingen feil alene mot keeper. Den åttende fulltrefferen for sesongen for den skadeplagga spisskjempa.

Dermed seier 4-2, og tre ekstremt viktige poeng. Det kostet noen gule kort, og Ola og Benjamin må begge sone neste hjemmekamp mot Asker grunnet henholdsvis 6 og 4 gule kort.

Den spilles søndag 2. oktober klokka 16.30 på Brattvåg stadion.