Sami-dobbel holdt ikke

Det ble tap 2-3 borte mot Asker, der Sami scora begge måla i en kamp vi burde ha fått med oss poeng fra.

Vi gjorde en endring i startelleveren fra Levanger-kampen, etter at Harry fikk føling med en hamstring på trening før avreise til Asker. Dermed kom Gard inn fra start.

De første 45 hadde flere gode øyeblikk, der begge lag kunne ha scoret mål - før Sami gjorde nettopp det. Etter et nydelig angrep vår danske venn startet på egenhånd, før han spilte en vegg med Aggy, fikk igjen ballen, og satte den perfekt borte i keepers lengste hjørne.

Det var det som skilte lagene til pause.

Etter hvilen fikk Asker straffespark før minuttet var spilt, og der var Sindre Mauritz-Hansen sikker fra merket. Selv om en meget god Marko var etter det harde straffesparket.

Dessverre fikk samme mann stange inn 2-1 rett etterpå, og vi fikk en skikkelig kalddusj etter en tidvis perfekt første omgang. Sami balanserte boka etter en perfekt pasning fra Emil, men så skulle det like vell ende poengløst for vår del.

Etter en ny kjemperedning fra Marko, ble returen rydda unna. Den plukket Trygve Solberg Aarstad opp, og fyrte av et skudd fra 25 meter. Som selvsagt traff en Brattvåg-legg inne i boksen, og satte Marko totalt ut av spill. Det skulle vise seg å bli vinnermålet.

Selv om vi kom til flere store sjanser også i sluttminuttene.

Surt i en jevn og tett kamp, men nå får vi se framover. Eidsvold Turn kommer til stadion lørdag klokka 15.30.

Da skal vi ha årets første seier - kommer du å heier oss fram?