Henter AaFK-stopper på lån

Stian Aarønes Holte​ kommer på lån fra AaFK og ut 2022-sesongen.

Midstopperen blir dermed spilleklar til mandagens bortekamp i Oslo mot VIF2 på Intility klokken 16.00

Stian Aarønes Holte trente med oss tidligere i år, og la da igjen et godt inntrykk på feltet.

-En spiller som har en robust fysisikk og som er god til å forsvare boksen. Stian er i tillegg en 100 prosent profesjonell spiller, som vil tilføre oss noe siste halvdel av sesongen, sier trener Rene Skovdal.

Sønn av verdensmester

Stian er sønn av Ann Kristian Aarønes, som er både Europa- og verdensmester med Norge på 1990-tallet. "Anka" spilte 111 landskamper og scoret 60 mål for Norge. I tillegg har hun fem seriegull og seks cupseire med Trondheims-Ørn.

19-åringen har siden han skrev 2-års avtale med AaFK sommeren 2021 vært ivolvert som innbytter i cupkampen mot Træff og hjemmekampen mot Raufoss under jubelsesongen i OBOS i fjor. Da hadde Aarønes Holte levert en solid pre-season, som ble belønnet med proffkontrakt i klubben han har spilt siden guttelaget. Stian Aarønes Holte har tidligere spilt treningskamper mot Brattvåg som AaFK2-spiller.

Den høyreiste midtstopperen på 195 cm har proffkontrakt med AaFK fram til sommeren 2023, og har vært en sentralt brikke i rekruttlagets seiersferd i 3. divisjon denne sesongen. AaFK2 topper tabellen før høstsesongen starter i avdeling 2.