Fin gjennomkjøring før høstsesongen

Etter en målløs første omgang på Høddvold, ble det fem mål etter hvilen i det som var siste finpuss før seriealvoret starter igjen hjemme mot Bærum 23. juli.

Hødd var sparringsmotstander i sommerpausen, og vi avtalte 2 x 35 minutters omganger på Høddvoll.

Den første halvdelen ble målløs.

David Sissoko(bildet) sendte oss i ledelsen etter pause, men Hødd svarte med tre scoringer på Marko. Deretter reduserte Magnus Hammerås til 2-3, som også ble sluttresultatet i siste finpuss før seriealvoret starter igjen hjemme mot Bærum lørdag 23. juli klokka 15.00.

David kom på som innbytter for Sami før pause, mens Magnus byttet med Agwa i pausen.

Vi startet slik: Marco - Sam, Ola, Håkon, Niklas-Tobias, Benjamin, Sami - Sondre,Agwa, Harry

Håvard kom på for Håkon i paisen, mens Adrian tok midtstopperplassen de siste 35 i bytte med Benjamin. Da tok Ola plass sentralt. Ellers bytter Per Kristian med Niklas, Erlend med Sondre og Gard for Tobias utover i den siste omgangen.

Marius og Emil ikke med grunnet mindre skavanker, og vi håper begge er klare til dyst førstkommende lørdag.

Det håper vi også du er, for guttene trenger all den støtten de kan få fra tribunen til den viktige hjemmekampen mot Bærum!

Allerede mandag tyvstarter VIF2 og Gjøvik-Lyn høstsesongen på Intility.