Deilig start på høstsesongen!
Deilig start på høstsesongen!

Deilig start på høstsesongen!


Vi vant fortjent 3-0 hjemme mot Bærum, og klatret samtidig på rett side av nedrykksstreken.

Til dagens kamp var Sami Kamel uaktuell etter en mindre skade han pådro seg tidlig i treningskampen mot Hødd sist helg. Trolig er vår nøkkelspiller tilbake til neste seriekamp mandag 1. august borte mot VIF2. Der er også Gard Rogne med, etter at vår "local lad" har vært å vist seg fram på trening for OBOS-klubben Åsane den siste tiden.

Litt utrolig sto det målløst til pause etter en omgang der sjansene var store nok til scoringer begge veier. I tillegg hadde vi god grunn til å føle oss snytt for et straffespark på en hands.

Det skulle bli store sterke karer sin andre omgang på Brattvåg stadion, der publikum måtte vente helt til 70 minutter var unnagjort.

Da serverte Tobias Flem fra dødlinja. En lav og hard ball, som satte full fyr i femmeteren til Bærum. Til slutt var det vår innleide RBK-spiss Magnus Hammerås som fikk satt kula i mål. Noe som er 19-åringens første scoring i BIL-drakt.

Så var det "Aggy-show" etter Midsunds store sønns inntreden i det 77. spilleminutt. Først jaget Agwa nærmest ballen i mål, etter å ha startet på hjørnet av 16-meteren. En skikkelig kriger-scoring, der Bærum-forsvaret så skremt ut av muskelbunten som kom dundrende i 200 etter ballen.

Den siste scoringen, som er Obiechs fjerde seriemål for sesongen, startet han anløpet til selv. En overgang endte i 26-åringens føtter i midtsirkelen. En pasning ut til innbytterkollega David Sisokko endte i at Aggy fikk ballen tilbake inne i boksen. Der bredsidet vår kraftspiss inn 3-0, som også ble sluttresultatet.

Seieren gjorde at vi byttet plass med Bærum over nedrykksstreken.

Se tabell her

Vi oppdaterte kampen som vanlig på vår twitter-konto

Neste hjemmekamp er mot Frigg 7. august klokken 13.00.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos