Alle gode ting 3?
Alle gode ting 3?

Alle gode ting 3?


Eidsvold Turn kom seg raskt etter 0-6 borte mot Kjelsås i serieåpningen, og har siden plukket 7 poeng. Lørdag er laget våre gjester, som de var under 1-1-kampen sist sesong. Da vi tapte bortekampen 0-2.

-Det er et lag som har reist seg fint etter seriestarten, og som tradisjonelt prøver å spille fotball. Det skulle gi gode forutsetninger for en underholdende kamp for publikum. For vår del føler vi at vi like godt kunne stått med 6 poeng siste to som det ene vi fikk nest sist hjemme mot Levanger. Vi har ikke hatt marginer, men det er en periode vi bare må jobbe oss ut av. Selvtilliten er god i grupa, og vi har hatt gode treninger siste to uker, sier trener Renè Skovdahl.

Svinger

Vi møter Eidsvold Turn uten en skadd Harmohan Singh, Håvard Mork Breivik, Tobias Brogaard og en syk Per Kristian Helle Hildre. BIL går for å gjenta seieren fra 2020-sesongen. Da ble det 4-2 i eneste oppgjør mot Eidsvold Turn den sesongen.

Sami Kamel(bildet) var en av målscorerne. Dansken scora to sist mot Asker også.

-De første 45 i Asker sist er noe av det beste vi har spilt under Thomas og meg her i Brattvåg. Mot Levanger treffer Sami innsida av stolpen og ballen går utover i stedet for inn på straffesparket på overtid. Asker-kampen taper vi på et skudd som skifter endring i boksen vår. Det svinger i fotball, og flaks må vi gjøre oss fortjent til, sier Renè Skovdahl til slutt.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos