Tre fortjente poeng mot Fløya
Tre fortjente poeng mot Fløya

Tre fortjente poeng mot Fløya


Godt inspirert av det norske landslaget ble det sjansesløseri og seier på hjemmebane. Det ble 3-1 mot Fløya, og dermed er BIL tabelltreer.

Sjelden har en seier vært mer fortjent, men 3-1 var lite beskrivende for hvordan kampbildet så ut. Gjestene fikk knapt låne ballen før pause, men hjemmelagets sikte mot Fløya-målet var dårlig innstilt. Det så ut til å ende målløst, men så fikk Brattvåg betalt for sitt enorme overtak i banespill og sjanseproduksjon.

Først et fantastisk angrep, der Sami Kamel vinner ballen på midtbana. Han setter opp Sondre Beite i bakrom alene mot Fløya-keeperen, som kommer ut og redder med en benparade. Bølge 2 var en nytelse for en hver fotball-elsker.

Santana og Husby starter oppspillet ved midtbana, der Ugelvik blir tatt med før han finner Tattum ute til høyre. Briten spiller Flem, som finner Beite. Vår toppscorer drar innover i boksa, og åpner bakdøra for Sam Tattum(bildet) som kommer stormende bakfra. En hælflikk fra Beite, og en hyler i lengste fra Tattum, og 1-0 er et meget fortjent faktum.

Fløya rakk akkurat å spille eget avspark bakover i bana, der et dårlig mottak ble plukket opp av Lille-Løvø, som leverte en støttepasning til Sami Kamel. Danskens hovmesterblikk, så målsultne Beite i fullt driv mot bakrommet, og både pasning og avslutning var en nytelse å være vitne til. Dermed har Sondre Beite 9 mål etter 16 serierunder.

2-0 til pause var flatterende, men overtaket i banespillet bare fortsatte etter hvilen. Der de siste 45 ble det samme sjansesløseriet som den første omgangen. BIL brant en serie store sjanser, før gjestene fikk et frispark ute til venstre. Det endte på bakre stang, der Øyvind Olsen nesten uvirkelig skapte ny sjanse i kampen med redusering til 1-2.

Fløya truet ikke for utligning, for ballen var hjemmelagets. Et knippe store svidde sjanser senere, ble kampen heldigvis punktert med 13 minutter igjen å spille. En corner fra Emil endte på bakre stang, der en totalt umarkert Sami Kamel stanget inn 3-1 via bakken.

Dermed tre poeng, og Brattvåg står dermed tabelltreer. Neste kamp er borte mot Vålerenga2 mandag 13.september klokka 14.00.

Neste hjemmekamp er lørdag 18.september klokka 15.30 mot Bærum.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos