Satte ny poengrekord på en dårlig dag
Satte ny poengrekord på en dårlig dag

Satte ny poengrekord på en dårlig dag


Særlig pent var det ikke å se på, men i fotball er det måla som teller. Derfor vant vi 2-1 i Florø lørdag, og satte samtidig ny klubbrekord.

For å begynne med det siste først. 4 runder før slutt står Brattvåg på 36 poeng i PostNord-ligaen. Det er 1 poeng mer enn totalen under 2018-sesongen. Da stoppa BIL-skuta på all time high 35 poeng (Etter spissinga av seriesystemet i 2016). Nå må klubbrekorden skrives om etter lørdagens 2-1-seier i Florø.Rett nok samlet vi 38 poeng i 2016-sesongen, men da var det fire avdelinger i 2.divisjon - og vi rykket ned som tabellnier.

Som langt fra var noen blendende forestilling, der det nedrykkingstruende hjemmelaget lenge så skarpest ut mot et litt høstbleikt BIL-mannskap. Nelsinho sendte Florø i front til pause, i en omgang vi bare hadde noen varselskudd på mål å melde hjem om. Verst av alt var at Harmohan Singh måtte hjelpes av banen med skade. Han ble erstattet av Gard Rogne.

Etter pause, fikk Tobias Flem en kjempesjanse til å utligne tidlig i omgangen. Avslutningen fra kloss hold reddet Florø-keeperen. De siste 45 svinget frem og tilbake i initiativ, men vi så ikke veldig farlige ut. Om det hadde vært høstjakta med BIL-gjengen som jegere, hadde elgen levd happy days i Florø.

Til kvarteret stod igjen. Da tok dagens kaptein Sami Kamel ansvar, og førte opp angrepet som skulle ende i utligning. Vår midtbane-dynamo fyrte av fra 17 meter, og keeper måtte gi retur. Ballen var Sondre Beite først fremme på, og vår toppscorer matet Agwa Obiech med en frekk chip over en sprellende keeper. Aggy kunne ta en Firminio-tap in, og 1-1 kom nok litt ut av det blå i høstfagre Florø.

Scoringer gir energi, og det hadde innbytter Sander Lille-Løvø(bildet) med seg på banen i det 79. spilleminutt. KBK-spilleren har vært småsjuk de siste dager, men hadde luft nok til å "fyre" av en rødfis av en avsluting 4 minutter senere. Ballen trillet forbi fingertuppene til Florø-målvakta og i tomt bur.

Dermed seier 2-1 på en dag lite stemte.

Vi oppdaterte kampen på vår twitterkonto.

Nå er vi for fullt med i kampen om 4. plassen på tabellen, og vi jager enda en klubbrekord. Vi skal slå fjorårets 6. plass, som står skrevet i klubbhistorien som vår beste plassering noen sinne i norsk fotball.

Første sjanse til å legge flere aksjer i banken på den rekorden, er "Miljøkampen" søndag 24. oktober klokka 15.30. Der kan du få gratis inngang. Om du blir med på ryddedugnaden i fjøra ved fergekaia i Brattvågen tirsdag 19. oktober klokka 16.15.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos