Reprise fra i fjor

Det ble same procedure as last year, da BIL spilte 1-1 borte mot Alta lørdag.

Uavgjort i Finnmarkshallen er isolert sett et bra resultat, og det samme som Brattvåg fikk med seg fra bortekampen mot Alta i fjor. Da endte det også 1-1, der Brattvåg hadde flere sjanser til å score flere enn det ene målet.

Spesielt sløste BIL med sjansene før pause, mens hjemmelaget Alta svarte med effektivitet og klasse fra Morten Gamst Pedersen. 39-åringens corner var så knallhard og presist innoverskrudd at keeper Brogaard bare rakk å få en hand på kula inn i nettet.

Det var årets andre corner-scoring fra en av landets farligste venstreføtter.

Etter pause jevnet det seg litt ut i sjansestatistikken, men Harmohan Singh maktet i alle fall å skape litt rettferdighet i regnskapet med sitt mål ti minutter før full tid.

Singhs tredje seriemål for sesongen gav BIL deres femte poeng på de seks første kampene i årets PostNord-liga, der VIF2 er neste motstander. Onsdag klokka 14.00 på Brattvåg stadion.