Mye positivt å ta med til seriestart
Mye positivt å ta med til seriestart

Mye positivt å ta med til seriestart


Brattvåg-trener Renè Skovdahl tar med seg noe positivt fra 0-3-tapet mot AaFK, og lar det være en wake up-call for spillerne inn mot seriestarten mot Asker.

0-3 var nok ikke så langt fra veldig fortjent, selv om Brattvåg hadde sine sjanser. I tillegg ble Jeppe Mogensen snytt for et soleklart straffespark på stillingen 0-1. Når det er sagt produserte AaFK en serie solide avslutninger, mens BIL tidvis leverte slik trener Renè Skovdahl ønsker.

-Vi har mange sekvenser der vi presser de godt, og slipper ikke til noen sjanser før 0-1 kommer. Vi står nok frem som litt nervøse de første 30, og den skal jeg ta på min kappe. Jeg har muligens satt litt vel høye krav inn mot denne kampen, som gjør at spillerne hadde litt høye skuldre i den første omgangen, starter Skovdahl.

Juniorfeil og små detaljer

Starten på den andre omgangen gav to kjappe AaFK-mål. Brattvåg skal ha for at de ikke gikk opp i liminga på 0-3, og i stedet prøvde å jobbe seg inn i kampen igjen.

-0-2-målet deres er juniorfotball fra vår side, og slik kan vi ikke holde på i PostNord-ligaen. Der blir vi alt for passive, og den er rett og slett billig. Jeppe er bare en fantastisk keeperredning unna scoring, og vi kommer til et par sjanser til som kunne ha gitt uttelling. I siste omgang er vi egentlig bare litt presisjon i siste pasning unna å komme i farlige situasjoner. 0-3 er greit nok, for AaFK får til mye mot oss. Dog er vi ikke så langt unna som resultatet tilsier, fortsetter Skovdahl.

Seriestarten

Asker kommer til Brattvåg stadion 20.juni klokka 15.30. Laget som i fjor slo Skeid, men tapte for Stjørdals-Blink i kampen om å få spille i OBOS-ligaen. Lista ligger høyt direkte for Brattvåg i årets serie.

-Det blir ei tøff nøtt mot et lag som leverte solid i fjor. Nå blir det viktig for spillerne å nullstille etter treningskampene, og alle må opp i taua å jobbe for en startplass mot Asker neste søndag. Nå blir det en god treningsuke før det. Der skal vi ta siste finpuss på hvordan vi ønsker å fremstå mot Asker, avslutter Brattvåg-trener Renè Skovdahl.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos