Herlig seier mot Kvik Halden
Herlig seier mot Kvik Halden

Herlig seier mot Kvik Halden


Brattvåg leverte en strålende første omgang, der hjemmelaget fortjent ledet 2-0 til pause. Det kunne med litt marginer lett ha stått både tre og fire.

Det ble med Harmohan Singhs (bildet) fulltreffer i det 10.spilleminutt og Sondre Beites straffescoring etter snaue halve timen spilt.

De 230 tilskuerne på tribunen så noe som lignet årsbeste mot tabellfirer Kvik Halden, som sleit med å få til noe som helst fremover mot et ballsikkert og temposterkt BIL-mannskap. Der kombinasjonene gjorde gjestene svimle i perioder.

Etter pause endret kampen karakter, og gjestene fikk mye bensin på tanken etter sin redusering ved Makiadi etter 65 minutter. Da var det lenge gjestene som hadde styringen i kampen, og vertene ble tidvis veldig lave i en periode med mye dødballer for Tor Thodesens gutter.

Brattvåg maktet å dra seg opp på hesten igjen, og fikk på friske bein fra sidelinja. Det var sentralt da kampen ble definitivt avgjort fire minutter på overtid. Innbytterne Lucas Petersen og Benjamin Fjeldsted Sveinsson gjorde forarbeidet, mens Jeppe Mogensen etter 6 minutter på bana banka inn 3-1-målet.

Dermed er BIL oppe i 11 poeng, og vi har fortsatt en kamp mindre spilt enn resten. Det er hengekampen mot Fløya som spilles 8.september.

Neste kamp er borte mot Bærum fredag 13.august klokka 17.00

Neste hjemmekamp er mot Moss onsdag 18.august klokka 14.00

Sparebanken Møres bestemannspris: Juan Cordero Santana.

Enjoys pris for beste enkeltmannsprestasjon: Harmohan Singh

Vi oppdaterte kampen på vår twitterkonto

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos