-Deilig å tenke at serien nærmer seg
-Deilig å tenke at serien nærmer seg

-Deilig å tenke at serien nærmer seg


Onsdag klokken 11.00 spiller Brattvåg sin siste treningskamp borte mot AaFK før seriestarten hjemme mot Asker 20.juni.

Ondag klokken 11.00 er Brattvåg første motstander for AaFK på det nye kunstgresset på Color Line Stadion. Der tabell-leder Fredrikstad kommer til kveldskamp lørdag i OBOS-ligaen. FFK som rykket opp fra PostNord-ligaen og samme avdeling som Brattvåg i fjor, har sett meget solide ut i årets sesong. Noe som viser igjen at det nødvendigvis ikke er den store forskjellen på de beste lagene på nivå 3 og OBOS-ligaen.

For AaFK blir dette siste finpuss av serierformen i landslagspausen før alvoret om poeng starter igjen, og trolig vil vi få se et mer spisset mannskap enn hva tangotrøyene mønstret sist torsdag i Brattvåg. Den kampen endte 1-1, der BIL var fullt på høyde med sin OBOS-nabo.

-Vi gleder oss veldig til kamp uansett om underlaget er nytt eller hva motstanderen heter. Dessverre har det vært alt for få kamper så langt i år, så vi ser fram mot hver en sjanse med stor lyst. Vi har stor respekt for AafK som motstander. Med sin brede og gode stall, vil de kunne stille opp gode ellevere uansett hva de velger. Vi skal gjøre vårt beste for at det blir en god gjennomkjøring for begge lag. Uansett motstander prøver vi alltid å spille vårt eget spill, sier BIL-trener Renè Skovdahl.

Seriestarten nærmer seg

Årets doble serie blir intens med 2 kamper i uken gjennom en lengre periode av sesongen. Asker er motstander i seriestarten på Brattvåg stadion 20.juni. Husk du kan kjøpe sesongkort, og være sikret plass til alle 13 hjemmekamper under 2021-sesongen.

-Det er deilig å tenke på at serien nærmer seg. Vi er der vi skal både fysisk og fotballmessig, og er godt fornøyd med tingenes tilstand, avslutter Brattvåg-trener Renè Skovdahl.

Sondre Beite er tilbake i troppen onsdag etter å ha stått over med lettere sykdom sist treningskamp torsdag. Denne gangen er det Gard Rogne som ikke er med av samme årsak. Det er ingen dramatikk, men i disse korona-tider tar man ingen sjanser. Mateus Filho er også tilgjengelig for kamp igjen etter å ha blitt spart sist uke. Youness Rahimi står fortsatt over grunnet en mindre skade.

Du kan se kampen live på stadion, men det gjelder å være tidlig ute. AaFK har et tak på 200 tilskuere, og det er førstemann til mølla som gjelder. Det ventes dog lite trykk i porten på denne tiden en onsdag i beste arbeids- og skoletid.

Skulle du ikke ha sjansen til å komme på stadion, sender Sunnmørsposten kampen direkte klokken 11.

Lokalavisen Nordre er også på plass.

I tillegg oppdaterer vi de viktigste hendelser på vår twitter-konto, og en sak vil komme på Facebook og hjemme-siden etter kampslutt.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos