Bortekamp mot VIF2 mandag
Bortekamp mot VIF2 mandag

Bortekamp mot VIF2 mandag


Mandag er Vålerenga2 motstander i Oslo.

Troppen setter seg på morgenflyet til Oslo, og skal gjøre unna de siste forberedelser i tigerstaden inn mot kick off klokka 14.00 på Intility Arena.

Dessverre er det litt sykdom i spillergruppa, som gjør at Benjamin Fjeldsted Sveinsson og Per Kristian Helle Hildre er uaktuell for troppen. Der det er et gledelig gjensyn med Peter Nielsen(bildet). Vår danske midtstopper måtte av med strekkskade borte mot Kongsvinger 3.juli, men er nå på vei tilbake i kampform.

Vi møtte VIF2 på hjemmebane 22.juli, og vant da 5-0. Det var et veldig ungt mannskap som ble sendt til Brattvåg den dagen, og trolig får vi et mer rutinert VIF-lag denne gangen. Eliteserie-laget har bortekamp i Sandefjord søndag kveld. Med neste A-kamp en uke fram i tid, blir det trolig en fin anledning til å gi spilletid til en del av reservene fra A-troppen mot oss mandag på hjemmebane. VIF2 har fått noen kamper utsatt grunnet landslagsaktivitet blant annet, og ligger utsatt til på tabellen rett over nedrykk.

Om du ikke ser kampen på stadion i Oslo, kan du følge sendinga til smp.no. Der går kampen direkte klokka 14. Eventuelt kan du se kampen på direktesport.no. Begge disse alternativ forutsetter at du har rett avisabonnement.

Vi oppdaterer kampen live på vår twitter-konto og Facebook, og vil også komme med referat på hjemmesiden etter kampslutt.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos