Brattvåg – Alta laurdag klokka 16:00

Også til kampen mot Morten Gamst Pedersen og Alta er det 200 tilskodarar som gjelder. Difor ønskjer vi også denne gongen tidlegklarering frå alle med sesongkort og at dei som vil kjøpe kampbillett gjer dette tidleg.

Slik gjer vi det inn mot kampen laurdag:

For deg som har sesongkort:

Send einsms til 48 25 91 91 om du vil bruke sesongkortet til kampen eller ikkje. Dette er viktig for at våre namnelister stemmer om koronasmitte dukkar opp og for at vi skal kunne gi plass til andre om du ikkje bruker kortet ditt denne kampen.

For deg som vil kjøpe billett:

Vipps til 130418

Pris for vaksen: 150,-

Pris for born: 50,-

Vi vil gå ut med beskjed på heimeside og sosiale medier når det er fullt. På kampdag har vi lister over registrerte billetter ved inngangen.

Bortesupportarar:

Kontakt Brattvåg Fotball ved daglegleiar Oddmund Davik Otterlei på telefon 48 25 91 91 for informasjon.

Æresmedlem:

Send sms til 48 25 91 91 at du vil på kampen og du blir registrert.

Diverse gratisbillettar:

Vi har fått løyve av forbundet at betalandetilskodarar skal prioriterast. Desse vert såleis sett på venteliste. Send sms til 48 25 91 91 at du vil stå på venteliste og du får beskjed tidleg kvelden før om du får plass eller ikkje.

For spørsmål: kontakt daglegleiar Oddmund Davik Otterlei på telefon 48 25 91 91:00

Billettinformasjon til kampen

Slik gjer vi det inn mot kampen laurdag:

For deg som har sesongkort:

For deg som vil kjøpe billett:

Vipps til 130418

Pris for vaksen: 150,-

Pris for born: 50,-

Bortesupportarar:

Æresmedlem:

Send sms til 48 25 91 91 at du vil på kampen og du blir registrert.

Diverse gratisbillettar:

For spørsmål: kontakt daglegleiar Oddmund Davik Otterlei på telefon 48 25 91 91