Uavgjort mot Egersund

Etter en meget spennende avslutning på hjemmekampen 2. pinsedag ebbet det hele ut i 2-2 mot opprykks-ambisiøse Egersunds.

Brattvåg startet og avsluttet den 9. serierunden best på Brattvåg stadion.

Det var Bubacarr Sumareh som ga gjestene ledelsen etter 22 minutter spill, men Håkon Leine utlignet kun noen få minutter senere. Bubacarr Sumareh trengte under et minutt på å sende Egersunds i pause-ledelsen 2-1

Brattvåg spilte ingen stor første omgang, men skulle på ny vise seg gode etter hvilen. Håkon Leine utlignet fortjent til 2-2 med knappe ti minutter igjen å spille.

Mot slutten hadde begge lag sine sjanser til å avgjøre kampen, men 2-2 var kanskje et greit resultat ut fra sjanser og spill.

Det ble etter hvert en morsom kamp for de 337 betalende tilskuerne på tribunen 2. pinsedag.