Sterk seier mot Fredrikstad

Brattvåg vant lørdag 3-2 hjemme mot Fredrikstad.

Etter den sure måten BIL ble slått ut av cupen på onsdag mot Kristiansund og 120 cupminutter gjorde trener-teamet Renè Skovdahl og Thomas Pedersen 7 bytter i start-elleveren til hjemmekampen mot Fredrikstad lørdag.

De første 45 minuttene var svake sett med Brattvåg-øyne, der gjestene med den stolte og pokaltunge fotballhistorien dominerte stort i perioder. Heldigvis har Brattvåg to gode keepere i år. Neydson da Silva sto godt i cupkampen mot Kristiansund. Lørdag var det Aleksandar Stankovic som sto en kjempe-kamp.

Dansken redda Brattvåg både før pause og helt mot slutten av den meget spennende og underholdende kampen.

På overtid før pause tok Fredrikstad fortjent ledelsen på et prima utført frispark av Joona Veteli.

For en 2. omgang!

Tidligere i år har Brattvåg mistet alt etter pause. Lørdag var det BIL sin tur til å spille motsatt rolle.

Håkon Leine kriget inn 1-1 etter et sånn passe vellykka innøvd hjørnespark. Patrik Hjelmseth dunket inn 2-1 på noe som blir et av sesongens mål på Brattvåg stadion i 2019.

Fredrikstad utlignet deretter direkte til 2-2 ved Martin Nieves.

Dog hadde Brattvåg enda et par fest-karameller igjen.

Et fint angrep avsluttet Emil Dahle ved å stange inn 3-2 med knappe 23 minutter igjen av ordinær tid. Siden begge lag hadde spillere nede lenge med behov for behandling, ble det lagt til hele 8 minutter.

Det skulle bli en meget spennende avslutning av kampen, som levde helt til tett på siste spark.

Det var nok en gang Aleksandar Stankovic som skulle få siste ord. Alene mot en Fredrikstad-spiller reddet dansken eminent med foten.

Dermed seier 3-2 og tre nydelige poeng. Totalt 10 poeng etter 7 serierunder, der neste oppgave er borte mot Bryne søndag 2. juni.