Serielederen på stadion søndag
Serielederen på stadion søndag

Serielederen på stadion søndag


Stjørdals-Blink er motstander på Brattvåg stadion søndag klokken 15.00. Kommer du?

Stjørdals-Blink sin sesong ser ut til å bli sterkere og mer solid for hver eneste serierunde i PostNord-ligaen. Nord-Trøndernes gode relasjoner til Ranheim, tok de færreste forhåndstips og eksperter høyde for, og Blink gikk godt under radaren før sesongstart. Nå er Stjørdals-Blink høytflyvende på tabelltopp, og ser mer og mer ut som en seriøs kandidat til å ta det direkte opprykket førsteplassen i avdeling 1 gir.

- Vi møter helt klart et meget godt lag, som vi skal ha all respekt for i forhold til de resultater de har fått. Dog har vi ingen planer om å stå med lua i hånda denne gangen heller, og vi spilte en meget god bortekamp mot Stjørdals-Blink under vårsesongen. For vår del handler det om å fokusere på eget spill, for der har det vært mye positivt de siste kampene. Så må vi selvsagt også være på topp når en solid motstander som Stjørdals-Blink er motstander, sier Brattvåg-trener René Skovdahl.

Serielederen har en fryktet angrepsrekke med toppscorer Mats Lillebo og den evige Brattvåg-maren Sondre Stokke i front. I sommer forsterket laget blant annet med Nardos solide midtstopper Vebjørn Vinje og Sondre Sørløkk på lån fra Ranheim. I tillegg kom keeper Nicklas Frederup inn som erstatter for Thomas Lia.

For Brattvåg er keeper Aleksandar Stankovic og kaptein Simon Tomren tilbake fra skade, og begge er aktuelle for startelleveren søndag.

Vårkampen i Stjørdal endte 1-1 4. mai etter ei kanonkule fra Jo Nymo Matland.

Søndag klokken 15:00 trenger guttene deg på tribunen i Brattvåg. Kom da vel - fotball er alltid best live.

Lag Invest
Kongsberg Maritime
NMK
Brabil
Bunnpris
Sparebanken Møre
First Seafood
Artal
Tafjord
Vard
Påmelding til Telenor Xtra FFO
Hatlehols
Tine Fotballskule
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
LAG Invest
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro