Senket Hødd 2-1

Brattvåg vant 2-1 etter en sen scoring av Alexander Jonassen, og åpnet høstsesongen på beste vis.

Det var tre meget viktige poeng som ble innkassert i et som ventet tett og intensivt lokaloppgjør. Første kamp i høstsesongen ble vunnet 2-1 hjemme mot Hødd.

Håkon Leine knallet inn sitt mål nummer 10 for sesongen før de 433 på tribunen hadde rekt å spist opp pølsa kjøpt i pausen. Spissen var klinisk frå noe skrått hold alene mot Hødd-keeperen.

Dessverre mistet BIL noe av initiativet i kampen, og Hødds Benik Rise hamret inn utlikningen ti minutter senere.

Gjestene trykte bra på en lengre periode, men det er lov å ha en god keeper. Aleksandar Stankovic fikk Sparebanken Møtes bestemannspris, og det var svært fortjent etter prestasjon spesielt de siste 45 minuttene.

For å toppe alt headet Alexander Jonassen inn vinnermålet rett før overtiden startet. Etter nok en fin corner fra Patrik Hjelmseth.

Seieren sendte Brattvåg opp i 18 poeng. Det er et bak Hødd, og det tetter seg voldsomt til på nedre halvdel av tabellen i PostNord-ligaen avdeling 1.