Plassen er berga i PostNord-ligaen

Brattvåg herja med Sola i den elleville 6-4-seieren søndag på stadion

De første 45 minuttene gav de 446 betalende tilskuerne hele åtte mål.

Hjemmelaget scoret de to første. Først Sami Kamel fra straffemerket etter at Harmohan Singh ble tatt i bakken.

Deretter prøvde Singh et innlegg, som like godt trefte metallet oppe i vinkelen og knalla i mål til 2-0.

Da var det spilt 15 minutter.

Sola svarte. Først ved Sebastian Sebulonsen til 1-2.

Deretter reddet Aleksandar Stankovic straffesparket fra samme mann.

Markus Svela utlignet dog rett etterpå.

Så var det Joakim Barstad sin tur til å åpne scoringskontoen for sesongen til 3-2, men nok en gang svarte Sola ved Sebulonsen.

Håkon Leine ville også ha seg et par mål før pause, og spisskjempa sørget for at første omgang endte ville 5-3.

Leine står dermed på 13 scoringer.

Patrik Hjelmseth var forøvrig nest sist på de tre siste målene. Alle nydelige server etter hjørnespark.

Etter pause brukte Sami Kamel under et minutt før danskens mål nummer 11 for sesongen var et faktum.

Sola fikk pressa inn en redusering i sluttminuttene etter corner. 4-6-målet ble samtidig Sebastian Sebulonsen sitt tredje Sola-mål.

Dermed ebbet kampen ut med syke 10 scoringer og 3 deilige Brattvåg-poeng.

Patrik Hjelmeseth fikk Sparebanken Møres bestemannspris.