Ny bortesiger på Høddvoll
Ny bortesiger på Høddvoll

Ny bortesiger på Høddvoll


Brattvåg vant fortjent 2-1 borte mot Hødd på selveste 16. mai. Grunnlaget for de tre poengene ble lagt før pause, der BIL fort kunne ledet med både 4 og 5 mål. Det ble med Håkon Leine og Emil Dahle sine fulltreffere de første 45 minuttene.

Etter pause tok Hødd mer over som en følge av at BIL la seg lavere i banen, og fikk en tidlig redusering. Nærmere kom heldigvis ikke fylkes-kollegaen, og dermed blir det ekstra god stemning i Brattvåg på nasjonaldagen.

- Vi bruker en del krefter på det høye presset før pause, og det får vi betalt for. Dog koster det sitt, og derfor blir vi så lave som vi gjør etter hvilen. Underveis giør vi selvsagt fortløpende vurderinger i forhold til kampbildet, men vi velger å fortsette som vi står. Vi rir av til en viktig og deilig seier. Dette er ny energi til spillerne, og jeg er spesielt glad på deres vegne. Dette har de virkelig fortjent, sier Brattvåg-trener Renè Skovdahl.

Brattvåg vant også høst-kampen sist sesong på Høddvoll. Da etter en overtidsscoring fra Torbjørn Grytten.

Kristiansund neste

Spillerne får fri på 17. mai og dagen etter før treningsfeltet venter igjen på søndag. Da stilles siktet inn mot 2. runde i cupen hjemme mot Kristiansund onsdag 22. mai klokka 18.

Lørdag 25. mai kommer den gamle storheten Fredrikstad til Brattvåg stadion.

Andre resultat 16. mai:

Fredrikstad- Stjørdals Blink 1-0

Moss-Kvik Halden 1-4

Vidar-Arendal 0-1

Nå er det soft-is, pølser og gnagsår neste.

Gratulerer med dagen alle!

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos