Møter formsterke Levanger borte

Levanger er motstander lørdag klokken 14.00 i Nord-Trøndelag.

Brattvåg-troppen reiste fra Brattvåg med buss fredag rett etter at Tine fotballskole var avsluttet. I Molde ble det lunsj på Aker stadion av samme team kokker, som vanligvis forer Molde-troppen med nok kalorier og energi daglig. Deretter gikk ferden videre nordover.

Trenerteamet Renè Skovdahl og Thomas Pedersen har hatt ei uke med morgenøkter, og deretter har spillerne vært instruktører på Tine fotballskole. På feltet har innsatsen vært upåklagelig. Eneste som er uaktuell til kampen i Levanger lørdag er Emil Solnørdal. Han ble skadd på trening i midtuken.

Det betyr at Niklas Rekdal og Harmohan Singh er med igjen etter å ha stått over Hødd-kampen med skade.

-Det har vært ei god treningsuke i kombinasjon med fotballskole, og spillerne har håndtert det bra. Molde var så hyggelige å stille opp med lunsj til oss, og det er selvsagt noe vi setter stor pris på underveis på en slik bussreise, forteller Renè Skovdahl.

Kampen lørdag sendes direkte på smp.no for alle med abonnement. Nordre vil også rapportere fra kampen umiddelbart etter slutt på TOBB arena.

Formsterke motstandere

Levanger står med fem strake seire etter å ha vunnet 2-1 borte mot Sola sist helg. Sist sesongs OBOS-mannskap åpnet sesongen beskjedent, men fikk et vendepunkt på Brattvåg stadion 22. juni.

Der fikk Brattvåg utvist Akseli Kalermo midtveis i 1. omgang, og Sereba scoret vakkert på det påfølgende frisparket. Gjestene doblet ledelsen rett før pause, men Brattvåg dominerte kampen fullstending med sine 10 spillere. Dessverre ble det med Håkon Leines fulltreffer etter hvilen.

- Vi spilte i undertall i 65 minutter, men det er ikke lett å se slik som kampen utarter seg. Vi har hatt blandende resultater så langt denne sesongen, og står ovenfor en tøff oppgave nå også. Det er vi er klar over. Levanger har et godt, homogent lag, med et godt kollektiv, og noen gode individualister. Vi må være på topp, og så vet vi at ingenting er lett i denne avdelingen, avslutter BIL-trener René Skovdahl.

Levanger har altså ikke tapt en kamp siden, der både Hødd, Vidar og Arendal i tillegg er slått. Levanger er nummer 6 på tabellen med 22 poeng. Det er fire mer enn Brattvåg, som i tillegg har en kamp meir spilt.

Serierunde 16 i den meget jevne og tette PostNord-ligaen avdeling 1 ser slik ut ellers. Vi drister oss til noen tips.