Kristian lånes ut til Herd
Kristian lånes ut til Herd

Kristian lånes ut til Herd


Kristian Halvorsen er spilleklar for Herd.

Kristian kom fra Herd før denne sesongen, der han de siste årene har vært en av nøkkelspillerne. 20-åringen har trent godt, men samtidig fått merke den knallharde kampen om plassene på laget.

Midtbane-talentet har fått to korte innhopp som innbytter i PostNord-ligaen i tillegg til en startplass i cupen borte mot Spjelkavik.

I tillegg har Kristian Halvorsen spilt 3 av Norborg/BIL2 sine kamper i 4. divisjon. Han har kontrakt ut 2019 i Brattvåg, men tanken er at Halvorsen skal komme tilbake igjen etter sesongen for å trene videre under trenerteamet Skovdahl/Pedersen.

Både Brattvågs trenerteam, Herd og spilleren ser det er fornuftig for Halvorsen sin videre utvikling og spille på høyest mulig nivå, men samtidig blir Kristian å finne på noen av treningene hver uke i Brattvåg.

Parallelt med at Kristian Halvorsen er lånt ut til Herd, der han vil spille resten av sesongen i Norsk Tipping-ligaen. Herd ligger utsatt til i 3. divisjon, men kan glede seg over å bli forsterket med Kristian før lørdagens kamp mot Aalesund2.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos