Folkefest på Høddvoll!

Årets 16. mai-kamp er på Høddvoll i kveld klokken 18.30. Det ryktes massiv oppslutning fra Haram, der 250-300 Brattvåg-tilhengere starter feiringen av nasjonaldagen med en tur til Ulsteinvik.

Værmeldingen er solid, og det blir en fantastisk ramme til dette nabo-oppgjøret Brattvåg vant 1-0 i september i fjor. Da ble Torbjørn Grytten matchvinner på overtid. Vår-oppgjøret i Brattvåg vant Hødd 4-0.

Hødd fikk sitt første serietap i helgen med 0-4 borte mot Stjørdals-Blink. Laget står med 6 poeng etter 1 seier og 3 uavgjorte ellers i årets PostNord-liga avdeling 1. Det er to poeng mer enn Brattvåg etter 5 serierunder.

- Kamper som dette lever alltid sitt eget liv. Både Hødds og våre spillere blir ekstra fyrt inn mot et nabo-oppgjør. Jeg forventer en helt annen innstilling og energi fra vår side enn mot Vidar sist. Her er det kun maks innsats som gjelder, og vi går selvsagt for seier i en tøff kamp, sier Brattvåg-trener René Skovdahl.

Lagene møttes også på Høddvoll fire uker før seriestart. Da vant Hødd 3-0, men resultatet lyver litt om hvordan kampbildet så ut. Brattvåg brant flere store sjanser, og hadde fortjent et mål eller to.

I kveld kan du kle deg i gult og blått og bli med til Høddvoll. Eller du kan følge kampen via Sunnmørspostens web-overføring. Lokalavisen Nordre vil være ute med oppdatert sak så snart kampen er ferdig.