En deilig seier i Arendal!

Brattvåg vant 3-2 borte mot Arendal

Brattvåg tok ledelsen i en sjansefattig omgang ved Sami Kamel. En perfekt slått corner fra Patrik Hjelmseth på et innøvd trekk, sørget for at dansken lett kunne stange inn 1-0.

Det sto seg til pause, men på 7 minutter etter hvilen snudde Arendal alt igjen. Fabian Ness og Tobias Arndal sørget for at det så mørkt ut for gjestene.

Det varte kun kort tid for innbytter Håkon Leine stanget inn 2-2 etter bare et par minutter på banen. På ny var serve-foten til Patrik Hjelmseth nest sist på kula.

21-åringen sitt mål nummer 11 for sesongen, og det første siden Hødd-kampen i august.

Sami Kamel har for alvor funnet målformen, og dansken ble matchvinner rett etter utligningen. Denne gangen var Emil Dahle servitør.

Matchvinnar-rollen måtte Kamel dele med landsmann Stankovic som fem minutter på overtid vasket frem en feberredning på headinga fra innbytter Greenidge.

Etter Vidars seier fredag mot Sola var seieren i sør viktig. Nå er det fortsatt seks poengs luke til Vidar under streken. Søndag kommer Sola til Brattvåg stadion. Da har vi sjansen til å spikre plassen i PostNord-ligaen for 2020-sesongen med seier.