Bortekamp i Halden lørdag
Bortekamp i Halden lørdag

Bortekamp i Halden lørdag


Tabelltreer og tidligere AaFK-trener Kent Bergersens Kvik Halden er motstander i Østfold lørdag klokka 13.

Brattvåg setter kursen mot Halden lørdag, men ikke for å være med i Allsang på grensen. Tvert om venter en tøff bortekamp på René Skovdahl og Thomas Pedersen og den 16-spiller store troppen. Trolig er det like greit å la beina tale og ta synginga i dusjen uten riksdekkende mikrofoner i nærheten. Kampen kan du dog følge direkte på Smp.no( for abonnenter), eller du kan kombinere en Harry-handel med å nyte fotball live på Halden stadion.

Kvik Halden har vunnet 4 av 5 hjemmekamper, der kun 1-2-tapet for Vidar ødelegger den perfekte statistikken på naturgresset. Sist vant haldenserne 6-1 borte mot Byåsen, der Øistein Lundblad Næsheim sto for 3 av målene. En kronisk målfarlig spiss Brattvåg må se opp for.

Kvik Halden rykket opp fra Norsk Tipping-ligaen i 2018-sesongen ledet av Kent Bergersen. Den tidligere AaFK-treneren har hatt god flyt i poengsanking så langt i PostNord-ligaen også, der det har blitt 20 poeng ut av 30 mulige. Det gir en sterk tredje plass, åtte poeng foran Brattvåg på tabellen.

Brattvåg-troppen reiste sørover med fly fredag kveld, og stiller uthvilt til kamp lørdag klokka 13.00. Akseli Kalermo fikk 1 kamps karantene etter det røde kortet sist mot Levanger, og finnen soner derfor denne helga.

Vi oppdaterer kampen på twitter fra kick off 13.00.

Lag Invest
Kongsberg Maritime
NMK
Brabil
Bunnpris
Sparebanken Møre
First Seafood
Artal
Tafjord
Vard
Hatlehols
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
LAG Invest
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro