Fotball Speciale (FS)

Vi hadde eit ønskje om å utvikle og starte opp eit FFO-liknande tilbod også for ungdomsskuleelevar. Vi var derfor særs glade då Sparebanken Møre ønskte å vere med som hovudsponsor for Fotball Speciale (FS).

Før sommaren 2015 bestemte vi oss for å kaste oss uti det. Vi skulle starte opp eit nytt tilbod for ungdomsskuleelevar. Vi fikk med oss vår fantastiske støttespelar Sparebanken Møre. Dette var eit tilbod som dei gjerne ville ha til bygda.

Med sponsor på plass var namnet det neste. Her landa vi på det italienskinspirerte Fotball Speciale. Når logoen var produsert bestilte vi, med hjelp frå SBM, inn drakter og opna for påmelding. No har vi FS tysdag og fredag kvar veke mellom 14.30 - 16.30. Vi startar alltid med eit lett måltid før vi går ut på feltet.

«Nye Fotball Speciale»


Når vi starta opp med FS så var det mangel på treningstilbod, og spelarane ønska meir trening. Når spelarane søkte meir fotball så var det fordi dei hadde overskot til det. Med klubben si satsing i breidde har det gjort at behovet har endra seg. Derfor må vi på FS følgje med i utviklinga og endre vårt tilbod. Dette gjer at vi i sesong ikkje kan ha to fotballøkter, men ha meir fokus på teori. Derfor blir fotballøktene på tysdagar byta ut med to teoriøkter pr. månad, medan vi fortsette med trening på torsdagar. Torsdagsøktene vil innehalde meir lågintensiv trening og trening tilpassa ein kvardag med meir enn en fotballaktivitet.


Oppstart for «nye FS»: 14.09.2017.


http://www.brattvag-il.no/pamelding/fsTreningskvardagen på FS.Kva vi legg i individuell trening:


Spel:


Keepertrening:


Teori:


Treningsplan for dei neste sju månadane ser slik:
Mat:


Pris:

N


Lag Invest
Rolls-Royce
NMK
Vard
Påmelding til Telenor Xtra FFO
Brabil
Bunnpris
Sparebanken Møre
First Seafood
Artal
Hatlehols
Tine Fotballskule
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
LAG Invest
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro