Fotball Speciale (FS)

Vi hadde eit ønskje om å utvikle og starte opp eit FFO-liknande tilbod også for ungdomsskuleelevar. Vi var derfor særs glade då Sparebanken Møre ønskte å vere med som hovudsponsor for Fotball Speciale (FS).

Før sommaren 2015 bestemte vi oss for å kaste oss uti det. Vi skulle starte opp eit nytt tilbod for ungdomsskuleelevar. Vi fikk med oss vår fantastiske støttespelar Sparebanken Møre. Dette var eit tilbod som dei gjerne ville ha til bygda.

Med sponsor på plass var namnet det neste. Her landa vi på det italienskinspirerte Fotball Speciale. Når logoen var produsert bestilte vi, med hjelp frå SBM, inn drakter og opna for påmelding. No har vi FS tysdag og fredag kvar veke mellom 14.30 - 16.30. Vi startar alltid med eit lett måltid før vi går ut på feltet.

Per Gidlund er hovedinstruktør og med seg har han spelarar frå herrelaget som hjelpetrenarar. Vi har i tillegg keepertrenar.

Vi meiner vi har eit unikt tilbod der det er plass til alle. Har du interesse for fotball, og ynskjer å utvikle deg, kan du vere med. FS er også open for spelarar frå våre naboklubbar. Det er med andre ord ikkje naudsynt å vere medlem i Brattvåg IL for å melde seg på.

Pris: 600,- pr. mnd

I vinterferien og haustferien har vi FS som vanleg, medan vi har fri i påska. I desember er det fri.

Innstilte Fotball Speciale økter hausten 2016:

Fotball Speciale
BMS