Dugnadar

Brattvåg IL si breiddeavdeling er heilt avhengig av sine medlemmar og deira innsats. Det vere seg dugnad, trenarjobb eller andre oppgåver som må til for å drive ei breiddeavdeling.

Dei siste åra så har den vanligaste dugnaden i klubben vore båtvask hos vår god samarbeidspartnar Vard. Ein slik dugnad vare oftast frå fredag til søndag og då er mest heile klubben med. Breiddeavdelinga har sine område å vaske medan fotballgruppa også er med og gjer ein jobb. Både breiddeavdelinga og fotballgruppa får betalt i forhold til antall timar dei jobbar.

Ein annan viktig dugnad er kiosksalet på stadion, her er det Ragnhild L. Lie som er ansvarleg og legg til rette for foreldre som skal vere kioskansvarleg. Breidde har kiosken på alle arrangement, der den viktigste arenaen er herrelaget sine heimekampar. Vonleg vil bygging av ny tribune og betre kioskfasiliteter bidra til auka inntekt og enklare gjennomføring.

Sosiale media